Antijakt (+6 mån) – Fri hund

I hundens grundläggande genetik och instinkter finns jakten och det är en stor del utav vad som motiverar varje individ. Vissa raser och vissa individer har det mer än andra! Hur jakten visar sig och hur stark den driften är hos just DIN hund är ett resultat utav en mix utav arv, miljö, erfarenheter, ålder, fas i livet och mycket mer. 

Jaktkompensation: Vi kan hjälpa våra hundar med jaktkompensation för att de ska få utlopp för detta driv utan att det höjer deras vilja att jaga på promenaden. Jakten är något vi använder när vi leker med leksaker, utmanar nosen med godissök eller spår av olika slag och vi jobbar med våra hundar fysiskt på olika sätt.

Lydnadsträning: För att motverka att din hund sticker på en hare eller grannens katt är det vissa basövningar och känslor du kan arbeta med som kontakt, lugn, inkallning, och tekniker där du avleder smart. 

🦴Inkallning
🦴Jaktkompensation
🦴Kontakt
🦴Stadga
🦴Inlärningsteori
🦴Teori kring jaktens delar
🦴Personlig handlingsplan

Vid ett tillfälle kan vissa grupper (om gruppen vill) prova på kompensationsträning för att stävja jaktlusten som tex Viltspår. 

På sista lektionstillfället går vi en bana med retningar (ljud, lukt, visuell) där ni får prova på era inkallningar och kontakt med er hund i så realistiska situationer som möjligt utifall vilt skulle dyka upp framför er i skogen. Efter det får ni med er en handlingsplan hem hur ni ska fortsätta att arbeta.  
 

INFORMATION

Kursen hålls både utom- och inomhus
Pris: 1800 kr
Deltagare: 5 st
Plats: Norra Kallfors Järna, Södertälje
Antal träffar: 5st (en är teori utan hund, fyra är praktiska)
Hundens ålder: Alla åldrar. Passar även dig med unghund som ej gått kurs tidigare

UTRUSTNING ATT TA MED

  • Sele + koppel + långlina
  • Massor med belöningsgodis som är riktigt gott.
  • Leksaker som man kan kampa med/köra jaktlek med (gärna två exakt likadana).
  • Kläder efter väder för både dig och din hund.

BETALNING – SWISH

Betala gärna din kursavgift via Swish till 123-507 74 82. Mer detaljerad betalningsinformationen kommer över email med bekräftelse utav er bokning senare. Kom ihåg att skriva ditt NAMN och vilken KURS du ska gå om du har bokat direkt och inte har ett ordernummer.


”I want to work like a dog, doing what I was born to do with joy and purpose. I want to play like a dog, with total, jolly abandon.” – Oprah Winfrey Varmt välkommen till PackLife

Mvh

Jeanette


OBS! Vi satsar på praktiskträning utomhus för att kunna hålla avstånd, så kläder efter väder för både dig & din hund! Vid varje tillfälle tränar vi ca 75 min. Man får komma två personer per hund vid kurs, fler vid privatlektion. Är du under 18 år så deltar även en vuxen. Strikt hundägaransvar gäller. 
Anmälan är bindande. PackLife.se förbehåller sig rätten att flytta på träningstillfällen/plats beroende på sjukdom/väder.

Translate »
Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla