Hundlivet, eller snarare livet med hund är och skall vara ett liv fullt av glädje, kärlek och lek. För att kunna låta livet med hund fyllas av just dessa saker så kan det vara bra att inneha lite grundläggande kunskaper om just hur vardagen med hunden kan fungera. Detta innebär saker som om dess hälsa och kanske även på vilket sätt du och din hund kan lära er saker tillsammans. På denna sida har vi samlat den information som återspeglar hur vi lever & hur vi tränar med våra hundar.

Vi vill förmedla den information som vi genom erfarenhet hoppas kan hjälpa er. Denna sida kommer att uppdateras kontinuerligt med mer information då vi som hundägare ödmjukt erkänner att vi aldrig blir fullärda och därmed utbildar oss vidare.

Jeanette Johansson Wandell

Instruktör / Ägare

Jag heter Jeanette och driver Nordic Canine Kennel i vårt hem. I hela mitt liv har jag varit omringad utav hundar, katter, marsvin, kaniner, hermitkräftor och hästar. Men mest av allt har hunden varit den centrala delen utav vår familj och liv. Från lilla Yorkien Mister från mina tidigaste minnen, självständiga golden retriver Angie, goa chihuahan Hercules, visa och lugna Contin Kyra, min stolthet Optimus och min partner i livet Delta har de alla lämnat spår i mitt hjärta och själ. 

Dessa individer har var och en på sitt sätt inspirerat utvecklingen utav min passion: hur avlar man fram och formar en harmonisk, lycklig och hälsosam hund. En hund som ger lika mycket kärlek som den får, som är anpassningsbar, sund och miljöstark. 

Mitt mål är att kunna ge de familjer som hör av sig till mig en familjemedlem som de jag själv fått uppleva och njuta utav.

– UTBILDNINGAR –

– Evolutionary Studies, Oxford University England
– Biology and genetics, Belmont Abbey College, USA
– Anthropology, Belmont Abbey College, USA
– Sociology Bachelor, Belmonth Abbey College, USA 2003-2007
– Political Science Bachelor, Belmont Abbey College, USA 2003-2007
– Coach & Ledarutbildning steg 1, SBBF 2010
– Coach & Ledarutbildning steg 2, SBBF 2010
– Uppfödarutbildning, Svenska Kennelklubben 2019
– Ringsekreterare Svenska Hundklubben 2019
– ”Hundbeteende” Svenska Kennelklubben 2019
– Hundtränare Certifiering HundensHus pågående
– Hundpsykolog Certifiering HundensHus pågående

– MERITERINGAR –

– RLD N Optimus 2019
– RLD N Delta 2019
– RLD F Optimus 2019
– RLD N Kyra 2019
– RLD F Kyra 2019
– SE VCH Optimus 2020
– SE VCH Delta 2020

Kontakta oss

Kontakta Oss
Translate »
Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla