Privatlektioner

Vill du träna ensam med oss och din hund och sätta upp en mer personligt anpassad träningsplan som caiterar till din vardag och dina önskemål erbjuder vi privata träningstillfällen där vi tillsammans arbetar framåt.

Välj ett fokusområde och hitta en tid som passar dig.

/ Jeanette

Rallylydnad är en underbar hundsport för alla – amatören till proffset! Vill ni arbeta på ert fotgående? Specifika skyltar? Miljöstörningar? Fokus? Startrutiner? Belöningsutveckling? Har ni tappat gnistan och behöver motivering och lite hjälp framåt. Boka en privattimme så hjälps vi åt!

 

 

En fin och harmonisk koppelpromenad är något vi alla nog såg framför oss när vi köpte hund. Men ibland behövs på vägen. Vill ni boka planerade BAT möten, lära er om motbetingning och få hjälp med saker att göra för att bygga er kontakt, förtroende och tillit till varandra som sedan bärs med ut i hundmötet så boka en privattimme så börjar vi resan mot en fin promenad tillsammans.

 

Genom att få använda nosen och verkligen få jobba i skogen så aktiverar vi inte bara hunden utan hunden får en berikning som tilltalar hundens mest fundamentala sinne: luktsinnet! Viltspår är ett otroligt rolig sätt att jobba ihop med din hund. De mår bra utav det! Får lösa problem, tänka, arbeta med kroppen och få en jakpott belöning i slutet utav spåret. Boka en timme här för att få 2 nybörjar spår ellet 1 Öppet Spår lagt samt feedback på spåret. Vill ni börja ordentligt och är helt nybörjare rekommenderas det att ni bokar en heldag för en ordentlig introduktion och genomgång tillsammans. Varmt välkommen!

Bestäm själv vad ni vill fokusera på. Det finns så mycket att göra tillsammans med sin hund. Tillsammans hjälps vi åt att förbättra er koppelpromenaden, kontakt i ert fotgående/följsamhet, inkallning i skogen eller träna mer allmänn grundläggande vardagslydnad. Specificera i er bokning vad ni vill jobba med så kör vi!

Translate »
Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla