Privatlektion med Jeanette

Privatlektion

Genom att ta en privatlektion med mig som hundtränare tillsammans gör du en ovärderlig investering för er båda. Jag själv gör det väldigt ofta. Genom att få personlig och skräddarsydd vägledning från en erfaren tränare kan du fokusera på specifika behov och utmaningar som din hund möter. Privatlektioner möjliggör en dedikerad och individuell approach som tar hänsyn till din hunds unika personlighet, inlärningsstil och beteende.

14

Genom att arbeta nära varandra kan jag ofta snabbt identifiera och lösa problem som kan vara svåra att hantera på egen hand. Jag kan erbjuda direkt feedback och ge tydliga instruktioner för att förbättra din kommunikation och förståelse med din hund. Detta skapar inte bara en starkare relation mellan er två utan främjar också en positiv inlärningsmiljö.

15

Privatlektioner är också flexibla och anpassningsbara till dina behov och din tidsplan. Jag skräddarsyr varje träningen för att möta era specifika mål och prioriteringar. Oavsett om det handlar om grundläggande lydnad, problembeteenden, socialisering eller avancerad träning, kommer privatlektioner att ge dig den uppmärksamhet och vägledning du behöver för att uppnå önskade resultat där ni är just nu i ert arbete.

16

Sammanfattningsvis möjliggör privatlektioner en personlig och effektiv träningsupplevelse som tar hänsyn till er unika relation och behov. Det är ett kraftfullt verktyg för att skapa en lydig, välanpassad och lycklig hund, samtidigt som det stärker bandet mellan er som ägare och din fyrbenta vän.

17


Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Ordersammanfattning

PRIVATLEKTION

Privatlektion med Jeanette

Grattis till ditt val av privatlektion - du har investerat i din personliga utveckling. Genom att välja en privatlektion får du skräddarsydd feedback och fokuserad undervisning som anpassas efter just dina behov och mål. Det är ett bra sätt att accelerera din inlärning och få maximalt värde av varje ögonblick. 

Varmt välkommen
Jeanette

 

SEK 100
Behöver betalas idag SEK 100
inkl. 25% moms SEK 20,00
+ 1 betalning

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Om du har några frågor, snälla hör av dig och så kommer jag svara direkt. Jag ser verkligen fram emot vår första månad tillsammans!
/Jeanette, PackLife

Portträtt JJ Kyra 

 

Betalningsvillkor
Ångerrätt gäller 14 dagar från bokningstillfället därefter är bokning av privatträning/privatkurser/kurser/events osv bindande. Avbokning med ångerätt måste ske skriftligen via mail till info@packlife.se inom 14 dagar från bokningstillfället . Betalning sker i förskott via faktura. Ev övertid på lektionen faktureras i efterhand, varje påbörjat kvart debiteras.  Faktura som ej betalas skickas till Inkasso. Ombokning av överenskommen tid ska ske senast 24h före den avtalade tiden via mail till info@packlife.se . Avbokningar över socialamedier eller liknande gäller inte. Endast email. Vid avbokning senare debiteras full avgift. Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så gäller ombokningen även samma dag. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning/privatakurser/kurser/event i dialog med Jeanette.