Viltspårskurs

VARMT VÄLKOMMEN

Va kul att du är intresserad utav min kurs "Viltspår". En av de kurser jag älskar som mest att hålla i då jag får vara ute i skogen med hundarna, läsa deras kroppsspråk och arbeta tillsammans med någonting som faller dem så naturligt - nämligen att använda deras nos. 

5 HELA TRÄFFAR

Jag tror att ska man lära sig att viltspår med sin hund behöver man få spendera mycket tid på det. Därför träffas vi hela fem gånger varav en gång är teoretiskt online för att vi ska få ut det bästa möjliga från vår tid tillsammans. När vi spårar så kommer vi att byta plats då vi inte kan spåra på samma ställe så tätt som 7 dagar emellan passen. 

Du får en egen klöv och blod att ta hem under första kurstillfället på plats

EGEN ONLINEGRUPP 

Jag tror ju att det ska vara enkelt och kul att ha hund - och en av de sakerna som gör det lite roligare är ju kontakt med andra människor. Vi har vår egna grupp online för alla er som går kurs där vi kommer lägga upp filmer när vi spårar och bilder från våra spårappar hur det ser ut så att jag kan följa er utveckling. Många får kontakt med varandra och hjälps åt med sin träning mellan träffarna.  

🔥🤩 EXTRA BONUSAR 🤩🔥

-TVÅ extra hemliga bonusar

-En checklista från varje lektion som du kan ladda ner, spara och skriva ut!

-Personlig handlingsplan efter kursslut

-Personligt zoommöte efter kursslut

...allt med ett värde på 3450kr extra helt gratis!

 

VILTSPÅRS POSITIVA EFFEKTER

1. Mentalstimulans: Utmaningen i viltspår utvecklar hundens sinnen och hjärna, vilket kan minska stress och frustration.
2. Fysisk aktivitet: Aktiviteterna som krävs i viltspår, som hoppa, springa och klättra, bidrar till att träna hundens kropp och främja dess hälsa.
3. Knyta ann till sin förare: Genom att samarbeta för att lösa viltspåret förbättras bandet och kommunikationen mellan hund och förare.
4. Socialisering: Viltspårskurser ger hunden möjlighet att interagera med andra hundar och människor, vilket främjar deras sociala utveckling.
5. Ökat självförtroende och mening: Att framgångsrikt slutföra ett viltspår stärker hundens självförtroende och ger en känsla av syfte, särskilt för arbetande raser. Det kan vara den saknade pusselbiten för många hundar och ge dem en meningsfull uppgift i livet.

 

VÄLJ EN AV FÖLJANDE KURSSTARTER

Viltspårskurs start 11 april
Teori: tor 11 april kl 19.00-20.30 över zoom
Spårträning: sön 14 april, 21 april, 28 april, 5 maj kl 09.00-11.00

Viltspårskurs start 7 juli
Teori: sön 7 juli kl 09.00-11.00 över zoom
Spårträning: söndagar 14 juli, 21 juli, 4 aug och 11 augusti kl 09.00-11.00

*Vi kommer träffas på olika ställen i Järna 

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary

Viltspår

Viltspårskurs

Nybörjarkurs inom viltspår för både de som är helt nya på området och för de som vill få en grundläggande förståelse för viltspårning. Det kan vara inför ett anlagsprov eller bara som en rolig aktivitet för både dig och din hund. För valpar rekommenderar vi att de är åtminstone 4 månader gamla innan de börjar på kursen. 

Att träna viltspår med din hund har flera fördelar för hunden. För det första ger det en mental utmaning och stimulans för hunden, vilket är viktigt för att hålla den intellektuellt engagerad och tillfredsställd. Det ger också en utlopp för dess naturliga instinkter och beteenden, vilket kan bidra till att minska oönskat beteende och öka dess välbefinnande. Dessutom stärker det bandet mellan dig och din hund genom att ni samarbetar mot ett gemensamt mål. Slutligen ger träningen din hund nödvändig fysisk aktivitet och motion, vilket är avgörande för dess hälsa och välmående.

SEK 500
Totalt att betala SEK 500
inkl. 25% moms SEK 100,00

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Det kommer vara väldigt kul att få jobba tillsammans med dig och din hund. När du skickat in den här beställningen kommer du att få ett till email från mig med vad du behöver ha med dig och länken till vår första träff online.
Varmt välkommen! 
Jeanette Johansson Wandelle

Porträtt JJ valp