Hundmötes- och Koppelgångskurs

HUNDMÖTES- OCH KOPPELGÅNGSKURS PÅ PACKLIFE

En hundmöteskurs är en typ av träning som fokuserar på att lära hundar att interagera på ett positivt och kontrollerat sätt med andra hundar och helt enkelt bara strunta i dem. Kursen syftar till att bygga upp hundens förmåga att hantera möten med andra hundar på ett lugnt och välbalanserat sätt så att ni får njuta tillsammans utav era promenader istället för att oroa er för vad som händer längre fram. 

🔥🤩 EXTRA BONUSAR 🤩🔥

-TVÅ extra hemliga bonusar

-En checklista från varje lektion som du kan ladda ner, spara och skriva ut!

-Personlig handlingsplan efter kursslut

-Personligt zoommöte efter kursslut

...allt med ett värde på 3450kr extra helt gratis!

 

INNEHÅLL

Här är några vanliga inslag i min hundmöteskurs här på PackLife: 

  1. Socialisering: Hundar lär sig att vara runt hundar av olika raser, storlekar och temperament hos andra hundar. Detta är viktigt för att undvika rädsla eller aggression i framtida möten. 
  2. Grundläggande lydnad: Kursen kan också inkludera övningar för att förbättra grundläggande lydnadskommandon såsom "stanna kvar", "nära" och "varsågod". Detta är användbart för att kunna kontrollera hunden i mötesituationer.
  3. Problemhantering: Om en hund visar tecken på rädsla, aggressivitet eller andra problematiska beteenden i möten med andra hundar, kan kursen också ge verktyg och träning för att hantera dessa situationer på ett säkert sätt - men vad vi gör är att framförallt bygga upp din hunds förtroende för dig och inre trygghet i dessa situationer så att du ska slippa sådana situationer.

Att gå en hundmöteskurs är fördelaktigt av flera anledningar:

  1. Socialisering: En väl socialiserad hund är oftast mer tillfreds, trygg och mindre benägen att uppvisa problematiskt beteende som rädsla eller aggression mot andra hundar.
  2. Säkerhet: Genom att lära hunden att reagera med lugn vid möten med andra hundar minskar risken för oönskade incidenter.
  3. Ökad tillit: Både hunden och ägaren får ökad tillit till varandra när de kan lita på att hunden kommer att reagera på ett förutsägbart och lydigt sätt i sociala situationer.
  4. Rolig interaktion: Hundmöteskurser ger hundägare och deras hundar en chans att träffa andra hundar och ägare i en kontrollerad och positiv miljö, vilket kan vara både roligt och givande för alla inblandade. Det är en miljö där alla möts utav acceptans och förståelse.


SLUTEN FACEBOOK GRUPP 

Alla ni som går kurser här på PackLife får tillgång till vår slutna Facebook grupp där vi lägger upp massor utav filmer utav vår träning och information om vad som är på G. Gruppen hjälps åt online och knyter kontakter så de träffas ofta mellan träningstillfällena och hjälper varandra med "läxorna" ni får med er hem. 


KURSSTARTER

Hundmötes- och Koppelgångskurs, start 8 april
Teori: måndag 8 april kl 19.00-20.30 
Praktisk träning: söndagar 14 april, 21 april, 28 april, 5 maj kl 16.00-17.15

Hundmötes- och Koppelgångskurs, start 7 juli
Teori: söndag 7 juli kl 16.00-17.15 
Praktisk träning: söndagar 14 juli, 21 juli, 4 aug och 11 augusti kl 16.00-17.15


Varmt välkomna till PackLife

Jeanette med flock

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary

7

Hundmötes- och Koppelgångskurs

Att gå en hundmöteskurs där vi fokuserar massor på "att gå fint i koppel" här hos mig på PackLife är fördelaktigt av flera anledningar:

  1. Socialisering: En väl socialiserad hund är oftast mer tillfreds, trygg och mindre benägen att uppvisa problematiskt beteende som rädsla eller aggression mot andra hundar.
  2. Säkerhet: Genom att lära hunden att reagera med lugn vid möten med andra hundar minskar risken för oönskade incidenter.
  3. Ökad tillit: Både hunden och ägaren får ökad tillit till varandra när de kan lita på att hunden kommer att reagera på ett förutsägbart och lydigt sätt i sociala situationer.
  4. Rolig interaktion: Hundmöteskurser och Koppelgångskurser ger hundägare och deras hundar en chans att träffa andra hundar och ägare i en kontrollerad och positiv miljö, vilket kan vara både roligt och givande för alla inblandade. Det är en miljö där alla möts utav acceptans och förståelse.

Sammanfattningsvis är en hundmöteskurs som denna på PackLife ett utmärkt sätt att främja en positiv och säker interaktion mellan hundar, vilket i sin tur leder till en tryggare och lyckligare hund samt en stärkt relation mellan hund och ägare.

SEK 1900
Totalt att betala SEK 1900
inkl. 25% moms SEK 380,00

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Det kommer vara väldigt kul att få jobba tillsammans med dig och din hund. När du skickat in den här beställningen kommer du att få ett till email från mig med vad du behöver ha med dig och länken till vår första träff online.

Varmt välkommen! 
Jeanette Johansson Wandelle

Porträtt JJ valp



Sociala Medier/Kontakt
Instagram @Nordiccanine.packlife
Facebook ”
PackLife.se
Hemsida 
www.packlife.se 
Youtube: @PackLife.se
Email: 
info@packlife.se
Mobilnummer: 073-4207293
Adress träningsområde/tält: Disas väg 5, 15338 Järna 

OBS! Vi satsar på praktiskträning utomhus för att kunna hålla avstånd, så kläder efter väder för både dig & din hund! Vid varje tillfälle tränar vi ca 75 min. Man får komma två personer per hund vid kurs, fler vid privatlektion. Är du under 18 år så deltar även en vuxen. Strikt hundägaransvar gäller. Anmälan är bindande. 
PackLife.se förbehåller sig rätten att flytta på träningstillfällen/plats beroende på sjukdom/väder.

Varmt välkommen!
Jeanette