Vardagslydnad - Grundkurs

VARDAGSLYDNAD GRUNDKURS PÅ PACKLIFE

På denna kurs hos PackLife där vi fokuserar på Vardagslydnad så tittar vi det allra mest grundläggande för en hundägare och en hund som är viktiga i vardagliga situationer. Här är några vanliga inslag i en sådan kurs:

  1. Grundläggande lydnadskommandon: Kursen lär hunden de grundläggande kommandona som är viktiga för att skapa en god grund för kommunikation och samarbete mellan hund och ägare. Detta inkluderar kommandon som:
    - Hit
    - Stanna
    - Vänta
    - Nära (gå fint i koppel)
    - Varsegod
    - Låt bli
  1. Hantering av vardagssituationer Kursen fokuserar också på att lära hunden att hantera olika vardagssituationer på ett lugnt och kontrollerat sätt – vi vill gärna ha hunden i balans. Det kan inkludera att träna på att möta främlingar, passera andra hundar på promenader, gå i trappor eller åka hiss. Man får flera saker att göra i läxa.

  2. Hantering av miljöer: Kursen ska ge hunden möjlighet att vänja sig vid olika miljöer och situationer, som att vara i parker, på caféer eller på marknader. Detta hjälper hunden att bli tryggare och mer avslappnad i nya och okända miljöer. Beroende på grupp och årstid varvar vi vika miljöer vi fokuserar på.

  3. Ledarskap och Samarbete: I denna kurs fokuserar vi på att skapa en harmonisk relation där hunden förstår sin plats i familjen och ägaren kan stötta och vägleda hundens beslut och beteende på ett tryggt sätt.

  4. Problemhantering: Om hunden redan har några beteendeproblem, såsom drag i kopplet, skällande, eller separation ångest, kan en vardagslydnadskurs också inkludera träning och verktyg för att hantera och korrigera dessa beteenden.

 

🔥🤩 EXTRA BONUSAR 🤩🔥

-TVÅ extra hemliga bonusar

-En checklista från varje lektion som du kan ladda ner, spara och skriva ut!

-Personlig handlingsplan efter kursslut

-Personligt zoommöte efter kursslut

...allt med ett värde på 3450kr extra helt gratis!


Att gå en vardagslydnadskurs här hos mig på PackLife är mycket fördelaktigt av flera skäl:

  1. Säkerhet: En hund som har en grundläggande vardagslydnad är säkrare i vardagliga situationer, som att inte springa ut på gatan helt plötsligt och kan låta bli att försöka äta något farligt på marken vid tillsägelse.

  2. Bättre samarbete: När ägaren förstår sin hunds signaler och behov blir vardagen smidigare och trevligare för både hund och ägare. Promenader blir roligare och mer avslappnade när hunden går fint i koppel och kommer på inkallning för att den vill det – inte blir tvingad eller mutad till det.

  3. Minskad stress: En väl miljötränad, socialiserad och stimulerad hund är ofta mindre stressad och mer harmonisk eftersom den förstår förväntningarna och reglerna i olika situationer.

  4. Stärkt relation: Genom att träna tillsammans bygger ägaren och hunden en starkare band och ömsesidig förståelse för varandra när de får vara i sin samarbetsroll mycket. 
  1. Förebyggande av beteendeproblem: En vardagslydnadskurs är ett utmärkt sätt att förebygga beteendeproblem innan de utvecklas till större frågor.


SLUTEN FACEBOOK GRUPP 

Alla ni som går kurser här på PackLife får tillgång till vår slutna Facebook grupp där vi lägger upp massor utav filmer utav vår träning och information om vad som är på G. Gruppen hjälps åt online och knyter kontakter så de träffas ofta mellan träningstillfällena och hjälper varandra med "läxorna" ni får med er hem. 


KURSSTARTER

Vi träffas 5 gånger totalt varav FÖRSTA tillfället är online över zoom. Länken kommer att skickas ut dagen innan kursstart över email på den mailadress du anmäler med till den kursstart du vill gå.

Vardagslydnad Grundkurs start 19 mars 
Teori tis 19 mars, kl 19.00-20.15
Praktiskt träning: tisdagarna 26 mars, 9 april, 16 april, och 23 april kl 19.00-20.15

Vardagslydnad Grundkurs start 7 maj
Teori tisdag 7 maj, kl 19.00-20.15
Praktisk träning tisdagarna 14 maj, 21 maj, 28 maj, 4 juni kl 19.00-20.15

Vardagslydnad Grundkurs 11 juni
Teori tisdag 11 juni, kl 19.00-20.15
Praktiskt träning tisdagarna: 18 juni, 2 juli, 9 juli, 16 juli kl 19.00-20.15

Vi kommer att träna på olika ställen i Järna och Södertälje varje vecka beroende på gruppen. 


Varmt välkomna till PackLife

Jeanette med flock

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary

Vardagslydnad grundkurs

Vardagslydnad - Grundkurs

SEK 1900
Totalt att betala SEK 1900
inkl. 25% moms SEK 380,00

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Om du har några frågor, snälla hör av dig och så kommer jag svara direkt.
Du når mig på WhatsApp på 0734207293 eller över email på info@packlife.se 

Varmt varmt välkommen!
/Jeanette, PackLife

 Portträtt JJ Kyra 


Sociala Medier/Kontakt
Instagram @Nordiccanine.packlife
Facebook ”
PackLife.se
Hemsida 
www.packlife.se 
Youtube: @PackLife.se
Email: 
info@packlife.se
Mobilnummer: 073-4207293
Adress träningsområde/tält: Disas väg 5, 15338 Järna 

OBS! Vi satsar på praktiskträning utomhus för att kunna hålla avstånd, så kläder efter väder för både dig & din hund! Vid varje tillfälle tränar vi ca 75 min. Man får komma två personer per hund vid kurs, fler vid privatlektion. Är du under 18 år så deltar även en vuxen. Strikt hundägaransvar gäller. Anmälan är bindande. 
PackLife.se förbehåller sig rätten att flytta på träningstillfällen/plats beroende på sjukdom/väder.

Varmt välkommen!
Jeanette