Rallylydnad Nybörjarklassen

PackLife

RALLYLYDNAD NYBÖRJARKLASS

Detta är kursen för dig som vill göra någonting som är enkelt och utmanade och lätta att träna tillsammans med sin hund. Rallylydnaden är en sport som samtidigt som den bjuder dig på en tydlig bana att följa med skyltarna så finns det fortfarande massor utav utrymme för kreativitet and individualitet som hundförare. Har du tränat rallylydnad förut är detta en kurs där du kan få ett par nya ögon som tittar på dig och din hund samt chansen att träna med störning. 

Rallylydnad är en rolig och populär hundsport som kombinerar element från traditionell lydnadsträning, agility och freestyle. Sporten har sitt ursprung i USA och har blivit allt mer populär runt om i världen, inklusive i Sverige och andra länder. Personligen älskar jag rallylydnaden för den ger mig så mycket glädje i vardagen men också applicerbar kunskap till vår vardagslydnad. Jag har själv tränar och tävlat Rallylydnad i snart 10 år och jag tycker det är så otroligt roligt fortfarande. 


INNEHÅLL

Vi lägger en grund där målet är att du och din hund ska kunna grunderna för alla skyltarna och hur de görs i Nybörjarklassen vid kursens slut. Tillsammans tittar vi på grunderna man måste kunna och sedan går vi vidare in hur man tränar för varje skylt i Nybörjarklassen. 

🔥🤩 EXTRA BONUSAR 🤩🔥

-TVÅ extra hemliga bonusar som kommer under kursens gång

-En pdf med alla skyltar att ladda ner och skriva ut

- En checklista från varje lektioner alla våra övningar

-Personlig handlingsplan efter kursslut

-Personligt zoommöte efter kursslut

...allt med ett värde på 3450kr extra helt gratis!

Varför är det så bra och kul att träna rallylydnad med sin hund?

  1. Mentalutmaning och aktivering: Rallylydnad ger hunden en mental utmaning genom att behöva fokusera på olika övningar och reagera på förarens signaler. Det ger en stimulerande och berikande träning för hundens hjärna.

  2. Bättre samarbete: Genom att träna rallylydnad stärks bandet och samarbetet mellan hund och förare. Föraren lär sig att läsa hundens signaler och hunden lär sig att reagera på förarens kommandon.

  3. Varierande träning: Eftersom rallylydnad innehåller många olika övningar och moment blir det en varierande och intressant träning för både hund och förare. Det förhindrar även att träningen blir tråkig eller enformig.

  4. Förebygger beteendeproblem: Genom att ge hunden en meningsfull och utmanande träning minskar risken för att den ska utveckla tråkighetsbeteenden eller andra beteendeproblem.

  5. Ingen tävlingsångest: Eftersom rallylydnad fokuserar på glädje, samarbete och kommunikation i sitt utförande istället för hastighet eller perfektion är det en sport som passar de flesta hundar och förare, oavsett tidigare erfarenhet eller nivå. Jag brukar kalla det "Sveriges folksport i hundvärlden!". 

  6. Sociailisering: Att delta i rallylydnadstävlingar eller träningar ger hunden möjlighet att träffa andra hundar och människor i en positiv och kontrollerad miljö.

  7. Rolig och belönande: Slutligen är rallylydnad helt enkelt väldigt roligt och belönande både för hunden och föraren! Det är en aktivitet där man får ha kul tillsammans, bygga relationen och se framsteg i träningen.


ONLINE FORUM

Ni som går kursen kommer att få tillgång till ett gemensamt (privat) online forum där jag lägger upp filmer på de övningar vi gör och där du kan hitta förklaring i text hur de olika övningarna går till. Många utav kursdeltagarna hjälps åt mellan våra träningstillfällen och träffas och tränar extra tillsammans.  


KOMMANDE KURSSTARTER 

Vi träffas 5 gånger totalt varav FÖRSTA tillfället är online över zoom. Länken kommer att skickas ut tillsammans med mer information när du skickat in din anmälan. 

Start 4 april
Teori: torsdagen den 4 april kl 19.00-20.30 
Praktisk träning: söndagar 14 april, 21 april, 28 april, 5 maj kl 14.00-15.15

Start 7 juli
Teori: söndag 7 juli kl 14.00-15.15
Praktisk träning: söndagar 14 juli, 21 juli, 4 aug och 11 augusti kl 14.00-15.15


Varmt välkomna till PackLife

Jeanette med flock

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary

rally

Rallylydnad Nybörjarklassen

SEK 1900
Totalt att betala SEK 1900
inkl. 25% moms SEK 380,00

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Det kommer vara väldigt kul att få jobba tillsammans med dig och din hund. När du skickat in den här beställningen kommer du att få ett till email från mig med vad du behöver ha med dig och länken till vår första träff online.

Varmt välkommen! 
Jeanette Johansson Wandelle

Porträtt JJ valp



Sociala Medier/Kontakt
Instagram @Nordiccanine.packlife
Facebook ”
PackLife.se
Hemsida 
www.packlife.se 
Youtube: @PackLife.se
Email: 
info@packlife.se
Mobilnummer: 073-4207293
Adress träningsområde/tält: Disas väg 5, 15338 Järna 

OBS! Vi satsar på praktiskträning utomhus för att kunna hålla avstånd, så kläder efter väder för både dig & din hund! Vid varje tillfälle tränar vi ca 75 min. Man får komma två personer per hund vid kurs, fler vid privatlektion. Är du under 18 år så deltar även en vuxen. Strikt hundägaransvar gäller. Anmälan är bindande. 
PackLife.se förbehåller sig rätten att flytta på träningstillfällen/plats beroende på sjukdom/väder.

Varmt välkommen!
Jeanette