Exklusiv Hundkurs: Skräddarsydd speciellt för er


EXKLUSIVE HUNDKURS: SPECIELLT SKRäDDARSYDD FöR DIG

Det här är en exklusiv kurs för dig och din hund. Här skräddarsyr vi hela upplägget efter vilken personlighet din hund har och vilken vardag du vill ha med din hund i framtiden. Den här kursen ger din hund bästa förutsättningarna att utvecklas till en trygg och stabil individ. Du får lära dig hur du skapar en stark relation med din hund, där din hund väljer dig före andra intressanta saker och hur du redan från början lär hunden bra vanor för framtiden.

bonus

Vardagslydnad och problembeteenden är den många väljer. 

En del väljer den här kursen för att de vill ha extra träning inom just sin hundsport:

  • Rallylydnad
  • Lydnad
  • Viltspår
  • Nosework

36

UPPLäGG

Det finns två versioner utav den här kursen:

Version 1: 2 träffar och 2 online
Första tillfället träffas vi antingen över zoom och planerar eller hemma hos dig där vi under 1-1.5 timme tar reda på vilken personlighet din hund har och vi lägger upp en plan för hur du ska träna din hund. Vid detta tillfälle får du även göra övningar tillsammans med din hund som du också får skriftligt att ha som stöd under perioden.

Därefter har vi två digitala träffar där vi följer upp er utveckling och där du har möjlighet att ställa frågor och få personlig hjälp med utmaningar som eventuellt dykt upp. Du får kontinuerligt våra övningar nedskrivna på plats eller skickade till dig efter.

Sista kurstillfället är en fysisk träff där du får en uppföljning och fler råd om vidare träning.

Det här är kursen för dig som vill ha en skräddarsydd kurs för dig och din hund.

6


Version 2: Fyra träffar i person 
I version två så träffas vi alla fyra gånger hemma hos mig och jobbar tillsammans i en timme tillsammans. Om det är tex hundmötesproblematik du har så hjälps vi åt först utan hund och tränar upp vissa delar och tittar på er relation och kommunikation innan vi jobbar med någon utav mina kurshundar som bor hemma hos mig. Då kan vi jobba på hundmöten i en kontrollerad miljö. 


Kostnad 3500kr men just nu endast 2400kr!!

61 

INNEHÅLL I DIN PRIVATA HUNDKURS BESTÄMMER DU

Du och jag kommer överens om vad din hundkurs ska innehålla. Berätta för mig vad du vill ha hjälp med, jag tittar på dig och din hund och hur er dialog går och så kommer jag in och hjälper dig. Alla är olika: både människor och hundar är unika individer. Några exempel på områden som jag hjälpt till genom åren är är:

Få hjälp att förstå din hunds personlighet
Kontakt utomhus
Följsamhet lös och i koppel
Ensamhetsträning
Inkallningsträning
Passivitetsträning
Rätt energi i olika situationer
Många tips på hur du undviker framtida problem
Diskutera och ställa frågor om just din hunds utmaningar

Eller om du vill fokusera på din hundsport och boka upp för privatträning så kan vi köra:
Rallylydnad: tävlingsförberedande, uthållighet, störning, lekutveckling
Lydnad: fotgående, belöningsteknik, apportering, fjärren
Viltspår: lägga spår, lösa hunden, utveckling 
NoseWork: lära in doften, behållarsök, rumssök, och fordons.

Fyra privata tillfällen, två digitala och två i person eller alla i person!

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Ordersammanfattning

14

Exklusiv Hundkurs: Skräddarsydd speciellt för er

SEK 1920
Totalt att betala SEK 1920

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Det kommer vara väldigt kul att få jobba tillsammans med dig och din hund. När du skickat in den här beställningen kommer du att få ett till email från mig med mer information om kursen.

Varmt välkommen! 
Jeanette Johansson Wandell

Porträtt JJ valp

 

Betalningsvillkor
Ångerrätt gäller 14 dagar från bokningstillfället därefter är bokning av privatträning/privatkurser/kurser/events osv bindande. Avbokning med ångerätt måste ske skriftligen via mail till info@packlife.se inom 14 dagar från bokningstillfället . Betalning sker i förskott via faktura. Ev övertid på lektionen faktureras i efterhand, varje påbörjat kvart debiteras.  Faktura som ej betalas skickas till Inkasso. Ombokning av överenskommen tid ska ske senast 24h före den avtalade tiden via mail till info@packlife.se . Avbokningar över socialamedier eller liknande gäller inte. Endast email. Vid avbokning senare debiteras full avgift. Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så gäller ombokningen även samma dag. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning/privatakurser/kurser/event i dialog med Jeanette.