Vardagslydnad - Beteende och Relation, Heldagskurs 29 dec

Heldagskurs "Vardagslydnad - Beteende och Relation"

Välkommen till vår kurs i vardagslydnad hos PackLife! Denna kurs är utformad för att ge både dig och din hund de verktyg ni behöver för att skapa en harmonisk och säker vardag tillsammans. Vi kommer att röra oss över stora områden: både hemma hos mig, in i skogen och ut på fotbollsfältet, för att ge er en mångsidig och dynamisk träningsupplevelse. Jag kommer lägga in en massa överraskningar för att berika din hunds dag och hjälpa dig att tolka och lära känna din hund bättre. 


Datum: söndagen den 29 december
Tid: Kl 10.00-17.30
Plats: Disas väg 5, 15338 Järna

INNEHåLL

  1. Grundläggande lydnadskommandon: 
    - Hit (med hundar när runt omkring)
    - Stanna (stanna på avstånd)
    - Vänta (vara på vänt i flock)
    - Nära (gå fint utan koppel)
    - Varsegod 
    - Låt bli 
  1. Ledarskap och Samarbete: I denna kurs fortsätter vi att fokuserar på att skapa en harmonisk relation där hunden förstår sin plats i familjen och ägaren kan stötta och vägleda hundens beslut och beteende på ett tryggt sätt. Vi går igenom TSB-rollen och jobbar efter den. 

...och precis som i vår tidigare kurs så är det att gå en vardagslydnadskurs här hos mig på PackLife är mycket fördelaktigt av flera skäl:

  1. Säkerhet: En hund som har en grundläggande vardagslydnad är säkrare i vardagliga situationer, som att inte springa ut på gatan helt plötsligt och kan låta bli att försöka äta något farligt på marken vid tillsägelse. 

  2. Bättre samarbete: När ägaren förstår sin hunds signaler och behov blir vardagen smidigare och trevligare för både hund och ägare. Promenader blir roligare och mer avslappnade när hunden går fint i koppel och kommer på inkallning för att den vill det – inte blir tvingad eller mutad till det.

  3. Minskad stress: En väl miljötränad, socialiserad och stimulerad hund är ofta mindre stressad och mer harmonisk eftersom den förstår förväntningarna och reglerna i olika situationer.

  4. Stärkt relation: Genom att träna tillsammans bygger ägaren och hunden en starkare band och ömsesidig förståelse för varandra när de får vara i sin samarbetsroll mycket. 
  1. Förebyggande av beteendeproblem: En vardagslydnadskurs är ett utmärkt sätt att förebygga beteendeproblem innan de utvecklas till större frågor.


VAD SKA DU HA MED?

Kläder efter väder åt dig och din hund. Hundbur om du har, om inte kan du låna någon av en bekant? Sele, lina, halsband och koppel samt massor utav gott godis och leksaker. Ta även med dig lunch åt dig själv och eventuellt mellis. Jag bjuder på kaffe och lite fika. 


Har du några frågor tveka inte att höra av dig till mig på info@packlife.se Det här kommer bli superkul!


Mvh
Jeanette

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Ordersammanfattning

vardagslydnad heldag

Vardagslydnad - Beteende och Relation, Heldagskurs 29 dec

SEK 100
Behöver betalas idag SEK 100
inkl. 25% moms SEK 20,00
+ 1 betalning

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Det kommer vara väldigt kul att få jobba tillsammans med dig och din hund. När du skickat in den här beställningen kommer du att få ett till email från mig med vad du behöver förbereda inför vår heldag tillsammans.

Varmt välkommen! 
Jeanette Johansson Wandelle

Porträtt JJ valp


Sociala Medier/Kontakt
Instagram @Nordiccanine.packlife
Facebook ”
PackLife.se
Hemsida 
www.packlife.se 
Youtube: @PackLife.se
Email: 
info@packlife.se
Mobilnummer: 073-4207293
Adress träningsområde: Disas väg 5, 15338 Järna 

 

 

Betalningsvillkor
Ångerrätt gäller 14 dagar från bokningstillfället därefter är bokning av privatträning/privatkurser/kurser/events osv bindande. Avbokning med ångerätt måste ske skriftligen via mail till info@packlife.se inom 14 dagar från bokningstillfället . Betalning sker i förskott via faktura. Ev övertid på lektionen faktureras i efterhand, varje påbörjat kvart debiteras.  Faktura som ej betalas skickas till Inkasso. Ombokning av överenskommen tid ska ske senast 24h före den avtalade tiden via mail till info@packlife.se . Avbokningar över socialamedier eller liknande gäller inte. Endast email. Vid avbokning senare debiteras full avgift. Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så gäller ombokningen även samma dag. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning/privatakurser/kurser/event i dialog med Jeanette.