Utställningsklar - Din hunds väg till prispallen 24 nov

UTSTäLLNINGSKLAR: DIN HUNDS VäG TILL PRISPALLEN

Välkommen till Utställningsträning med Veronica Wolfsberg här på PackLife. Förra gången Veronica gästade oss blev det lite utav en succé och vi hittade ett datum då vi kunde göra om det. 

Ni är varmt välkomna till ännu ett spännande träningstillfälle för oss utställningsentusiaster med vår erfarna tränare, Veronica Wolfsberg, här på PackLife! Vi är glada att återigen få samla er för en dag fylld med kunskap, praktik och förfining av era färdigheter inför utställningssäsongen.

INNEHåLL

Under detta träningstillfälle på totalt 3h kommer vi att fördjupa oss i grundläggande tekniker för att skapa en stark grund för utställning. Veronika kommer att dela med sig av sina beprövade metoder för att bygga glädje och motivation hos hunden när den står i utställningsringen. Vi kommer även att gå igenom de centrala aspekterna av hur en utställning är uppbyggd och vad som krävs för att maximera er potential i denna miljö.

För de mer avancerade deltagarna har vi förberett utmanande övningar och strategier som tar er ett steg längre mot att nå era utställningsmål. Genom individuell feedback och skräddarsydda råd kommer Veronika att guida er i att finslipa era tekniker och hantera utmaningar som kan uppstå på högre nivåer.

UPPLäGG

Vi ser fram emot en inspirerande dag tillsammans där vi gemensamt strävar mot att förbättra och utveckla våra kunskaper inom utställningsträning. Tveka inte att ställa frågor och dela era egna erfarenheter – detta är er dag att växa och ta nästa steg mot utställningsframgång!

Det bjuds på fika på plats under vår paus, då är det även teori och frågestund tillsammans. 

Datum: Söndag 24 november
Tid: Kl 10.00-13.00
Plats: Nykvarns Hundhall (plats kan ändras men räkna med under tak)
För vem: Nybörjare och mer avancerade. 

Varmt välkomna!
Jeanette




Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Ordersammanfattning

utställning

Utställningsklar - Din hunds väg till prispallen 24 nov

SEK 100
Behöver betalas idag SEK 100
inkl. 25% moms SEK 20,00
+ 1 betalning

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Det kommer vara väldigt kul att få jobba tillsammans med dig och din hund. När du skickat in den här beställningen kommer du att få ett till email från mig med mer information om kursen.

Varmt välkommen! 
Jeanette Johansson Wandell

Porträtt JJ valp

 

Betalningsvillkor
Ångerrätt gäller 14 dagar från bokningstillfället därefter är bokning av privatträning/privatkurser/kurser/events osv bindande. Avbokning med ångerätt måste ske skriftligen via mail till info@packlife.se inom 14 dagar från bokningstillfället . Betalning sker i förskott via faktura. Ev övertid på lektionen faktureras i efterhand, varje påbörjat kvart debiteras.  Faktura som ej betalas skickas till Inkasso. Ombokning av överenskommen tid ska ske senast 24h före den avtalade tiden via mail till info@packlife.se . Avbokningar över socialamedier eller liknande gäller inte. Endast email. Vid avbokning senare debiteras full avgift. Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så gäller ombokningen även samma dag. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning/privatakurser/kurser/event i dialog med Jeanette.