Rallylydnad - Tävlingsträning och Uthållighet


RALLYLYDNAD - TäVLINGSFöRBEREDANDE OCH UTHåLLIGHET

Vill du ta din rallylydnad till nästa nivå och förbereda dig och din hund för tävling? Vår kurs "Rallylydnad - Tävlingsträning och Uthållighet" är designad för att hjälpa dig att finslipa tekniken och bygga den uthållighet som krävs för att lyckas på tävlingsbanan. Kursen är perfekt för dig som redan har grundläggande kunskaper i rallylydnad men vill ta steget mot att börja tävla, eller för dig som vill att din hund ska kunna ignorera störningar och fortsätta vara fokuserad under press.

IMG_8240

KURSINNEHÅLL

Träning av längre rallylydnadsbanor med flera moment: Vi går igenom hur du och din hund kan navigera genom längre banor med flera olika moment, med fokus på flyt och precision.

Byggande av uthållighet och fokus för längre träningspass: Lär dig hur du gradvis kan öka din hunds uthållighet, både fysiskt och mentalt, så att ni klarar av längre pass utan att tappa energi eller koncentration.

Tekniker för att länka samman moment utan att tappa precision: Vi lär ut strategier för att effektivt kombinera olika moment, så att din hund kan utföra dem i följd utan att förlora fokus eller noggrannhet.

Simulering av tävlingssituationer för att vänja hunden vid tävlingsmiljön: Genom realistiska tävlingsscenarier får din hund möjlighet att öva i en miljö som liknar den ni kommer att möta på tävlingar, vilket hjälper till att minska stress och öka tryggheten.

Kursen är också idealisk för dig som vill att din hund ska lära sig att ignorera störningar, oavsett om det är andra hundar, människor eller nya miljöer, och fortsätta prestera på topp. Genom att träna i varierande situationer får ni de bästa förutsättningarna för att lyckas, både på tävlingsbanan och i vardagen.

IMG_8246

DATUM

*Vi kör samtliga tider kl 19.00-20.15
Tisdag 1 okt över zoom
Tisdag 8 okt
Tisdag 15 okt
Tisdag 22 okt
Tisdag 29 okt

IMG_8245

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Ordersammanfattning

R

Rallylydnad - Tävlingsträning och Uthållighet

SEK 100
Behöver betalas idag SEK 100
inkl. 25% moms SEK 20,00
+ 1 betalning

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Det kommer vara väldigt kul att få jobba tillsammans med dig och din hund. När du skickat in den här beställningen kommer du att få ett till email från mig med mer information om kursen.

Varmt välkommen! 
Jeanette Johansson Wandell

Porträtt JJ valp

 

Betalningsvillkor
Ångerrätt gäller 14 dagar från bokningstillfället därefter är bokning av privatträning/privatkurser/kurser/events osv bindande. Avbokning med ångerätt måste ske skriftligen via mail till info@packlife.se inom 14 dagar från bokningstillfället . Betalning sker i förskott via faktura. Ev övertid på lektionen faktureras i efterhand, varje påbörjat kvart debiteras.  Faktura som ej betalas skickas till Inkasso. Ombokning av överenskommen tid ska ske senast 24h före den avtalade tiden via mail till info@packlife.se . Avbokningar över socialamedier eller liknande gäller inte. Endast email. Vid avbokning senare debiteras full avgift. Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så gäller ombokningen även samma dag. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning/privatakurser/kurser/event i dialog med Jeanette.