Tematräff Vardagslydnad

TEMATRäFF VARDAGSLYDNAD

Våra tematräffar är utformade för dig som inte har tid eller vill fördjupa sig i en valp- eller vardagslydnadskurs, eller som har tränat privat hos oss och vill komma ut och prova gruppträning. Dessa träffar är perfekta för dig som vill fortsätta utveckla och underhålla din hunds vardagslydnad i en stimulerande och trygg miljö tillsammans med andra hundägare och deras hundar.

57

Vardagslydnad är grunden för ett harmoniskt liv med din hund. Det handlar inte bara om att hunden ska kunna följa kommandon, utan om att skapa en stark relation och förståelse mellan dig och din hund. Genom att upprätthålla och utveckla vardagslydnaden, bygger du vidare på den grund du redan har lagt. Detta gör att ni kan hantera vardagssituationer på ett mer avslappnat och tryggt sätt, oavsett om ni är hemma, ute på promenad eller möter andra hundar och människor.

56

NÄR?

Datum: lördag 28 september
Samlingsplats: Parkeringen TomTits Experiment, Södertälje
Tid: kl 09.00-11.00

INNEHÅLL

Under träningsträffarna får ni möjlighet att träna tillsammans i en grupp, vilket ger en unik chans att öva i en kontrollerad men ändå varierad miljö. Att träna i grupp har många fördelar; det ökar hundens sociala färdigheter och hjälper den att lära sig att fokusera trots olika distraktioner. Varje tillfälle anpassas efter deltagarnas önskemål och behov, vilket innebär att ni kan arbeta med specifika utmaningar eller övningar som är viktiga för just er.

42

För att delta i träningsträffarna behöver ni föranmäla er, så att vi kan planera aktiviteterna på bästa sätt. Om din hund behöver träna på att "bara vara" i en gruppmiljö, är ni också varmt välkomna att delta. Vi ser till att alla kan träna utifrån sina egna förutsättningar och behov, oavsett om ni vill fokusera på specifika lydnadsövningar eller bara öva på att vara i närheten av andra hundar.

Så kom och ge din hund chansen att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med dig – i en miljö där både du och din hund kan känna er trygga och inspirerade!

NOTERA

Dessa Tematräffar med olika fokus erbjuds sporadiskt under året på olika ställen i Sörmland. Har du en önskan om plats och tema så låt mig veta genom att maila mig på info@packlife.se 

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Ordersammanfattning

39

Tematräff Vardagslydnad

SEK 100
Behöver betalas idag SEK 100
inkl. 25% moms SEK 20,00
+ 1 betalning

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Det kommer vara väldigt kul att få jobba tillsammans med dig och din hund. När du skickat in den här beställningen kommer du att få ett till email från mig med mer information om kursen.

Varmt välkommen! 
Jeanette Johansson Wandell

Porträtt JJ valp

 

Betalningsvillkor
Ångerrätt gäller 14 dagar från bokningstillfället därefter är bokning av privatträning/privatkurser/kurser/events osv bindande. Avbokning med ångerätt måste ske skriftligen via mail till info@packlife.se inom 14 dagar från bokningstillfället . Betalning sker i förskott via faktura. Ev övertid på lektionen faktureras i efterhand, varje påbörjat kvart debiteras.  Faktura som ej betalas skickas till Inkasso. Ombokning av överenskommen tid ska ske senast 24h före den avtalade tiden via mail till info@packlife.se . Avbokningar över socialamedier eller liknande gäller inte. Endast email. Vid avbokning senare debiteras full avgift. Vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg så gäller ombokningen även samma dag. Intyget ska ha skrivits ut senast samma datum som tidsbokningen. Betalningen hålls tillgodo till nästa inbokning av privatträning/privatakurser/kurser/event i dialog med Jeanette.