Jeanette Johansson Wandell 

"PackLife: Där hundlivet ska vara enkelt, lekfullt och fullt av möjligheter att växa tillsammans med sin hund!"

 


Låt mig berätta mer om mig, Jeanette, tjejen bakom PackLife.

Jag har alltid älskat djur och haft olika husdjur sedan jag föddes. Från mammas yorkshire terrier ”Mister” till kaniner, hamstrar, eremitkräftor, akvariefiskar, hästar, katter, och så nu mina egna hundar från mina egna linjer. Det stora målet var att bli veterinär fram tills att min idrottskarriär tog fart. Basketen förde mig till USA där jag spenderade fem år. Under den tiden inriktade jag mina akademiska studier på Stadsvetenskap, Sociologi med fokus på Internationella Relationer och Etniska grupper. Tog en snabbvända i Filosofi och stiftade bekantskap med Aristoteles, Kant, Nietzsche och gänget. Kunskaper som jag tog med mig tillbaka till Sverige och applicerade till mitt arbete inom basketens föreningsliv där jag använde idrott som plattform för integrationsarbete i Södertälje. 

Fascination till hur vi lär oss saker, och hur vi blir BÄTTRE har alltid funnits med mig och är nog grundläggande i mig som tävlingsmänniska och coach. Något som var en stor fördel i mitt arbete som assisterandetränare för Ungdomslandslagen i EM och Ungdoms OS 2009 och när vi tog SM-Guld med A-laget säsongen 2010-11. När jag arbetar som hundtränare så ser jag hela ekipaget: vi ska lära hunden saker men först måste matte och husse förstå VARFÖR och HUR. En hund är ingen avancerad tvättmaskin med olika program som vi ska nå genom knapptryckningar utan en tänkande och kännande varelse utav en helt annan art.

Att nå hunden och få den att förstå är oftast lättare än vad man tror – vi ska bara hitta vad som triggar just din fyrbenta kamrat och det är den resan som jag älskar att göra om och om igen med varje ny gäst här på PackLife. Hur bygger vi upp den försiktiga Labradoodlevalpens självförtroende? Hur får vi Ridgebacken med den höga bytesdriften att jobba med dig i skogen? Hur hjälper vi den stressade Chihuahuan som i hundmöten blir super arg som ett sätt att hantera sin stress?…har jag berättat att jag älskar mitt jobb?

DSC_0849-edited

Kundrecensioner

PackLife

Kan inte annat än varmt rekommendera Jeanette och PackLife. Vi har gått avancerad slyngelkurs (unghundskurs) med fokus på vardagslydnad hos henne och är otroligt nöjda. Kursinnehållet är bra upplagt (lektionerna känns inte stressade), instruktionerna är tydliga och grupperna inte för stora (liten risk att göra "fel" utan att Jeanette kan hjälpa till/justera/komma med tips).

Vidare är Jeanette en typ av hundtränare som jag verkligen gillar, och det hänger ihop med att hon alltid backar upp sina instruktioner/påståenden med fakta/forskning. Och då menar jag senaste forskningsrönen om hur hundträning görs allra roligast/smidigast för dig och din hund 💜

Kort sagt, gå kurs hos PackLife!

Hundägare

PackLife

Jeanette är otroligt duktig och ser varje individ och hund! Väldigt bra på att anpassa olika övningar utifrån ens egen hund och situation. Dedikerad, intresserad och kunnig. Bjuder mycket på sig själv och skapar en trygg, rolig, och lärorik miljö på alla kurser jag varit med på🔥❤️

Hundägare

PackLife

Jeanette delar med sig av sin kunskap och kompetens med stort engagemang och stort hjärta, man märker tydligt att hundar är nåt hon brinner för.
Rekommenderar att gå kurs hos henne. Små grupper, fokus på alla hundar, tydliga mål, mycket erfaren hundförare.

Hundägare