"Team PackLife: Där hundlivet är enkelt, lekfullt, och fullt av möjligheter att växa tillsammans!"Jag vet hur jobbigt det kan vara att inte lyckas med sin hund, både i vardagslivet och på tävlingsplan. 

Saken är den att saker och ting inte löser sig utav sig själva och det blir tyvärr ofta värre om man väntar.

Boka ett gratis zoom möte med mig så ser jag till att du får ett eget personligt (gratis) Zoommöte med mig där vi skräddarsyr ditt egna och personliga träningsprogram och utbildning.

VARDAGSLYDNAD OCH TÄVLINGSLYDNAD

 
VARDAGSLYDNAD

Genom att lägga en gedigen grund inom miljöträning, socialisering, hanteringsträning och kontakt med sin hund kommer man väldigt långt när det gäller vardagslydnad. Jag rekommenderar alla som kommer till mig för träning eller får en valp utav mig som uppfödare att verkligen lägga ner tid och fokus här under de första åren. 


RALLYLYDNAD/TÄVLINGSLYDNAD

Här hittar du olika former utav privatträningar som du kan boka hos mig. När du bokar en privattimme sätter vi upp en plan för just den timmen och fokuserar till 100% bara på er. Vi sätter upp en mer personligt anpassad träningsplan för din vardag och efter dina önskemål. Välj ett fokusområde och hitta en tid som passar dig.

241566002_1185086971985368_8047998649785935071_n.jpg (kopia)

PROBLEMBETEENDEN

SKÄLLANDE HUNDAR

Hundar som skäller när de här minsta lilla ljud i hemmet, som skäller vid varje hundmöte, som skäller i bilen eller skäller ut matte för att någonting ska hända. Det finns massor utav olika anledningar till varför hundar skäller och jag kan hjälpa dig komma till rätta med detta.

RESURSFÖRSVAR

Hundar kan födas med och utveckla resursförsvar runt mat, sovplatser, leksaker och även människor eller andra hundar. Hundar har en etologisk rättighet att ha resursförsvar men det är sällan kompatibelt med hur vårt samhälle fungerar. Hör av dig till mig så bokar vi en tid tillsammans.

SEPARATIONSÅNGEST

Det finns hundar som absolut inte klarar utav att vara ensamma och blir nästan hysteriska redan när hunden ser att matte/husse börjar ta på sig utekläderna. Andra går bärsärk på möbler och skor eller kissar inne om och om igen utav ren stress och ”protest”. Varken ni eller hunden mår bra utav det här och vi kan börja om från början och bygga er en tryggare och lugnar vardag tillsammans.

LJUDRÄDSLOR

Att leva med ljudrädslor är oerhört jobbigt både för hunden och familjen då vardagen blir oförsägbar. Ljudrädslor är bland de svåraste rädslorna att komma till ro med då plötsliga ljud kan komma närsomhelst och varsomhelst. Men det finns strategier att ta till, metoder att jobba efter och mycket att lära genom att noggrant gå igenom din hunds historia och iaktta ta den.

AGGRESSIVA HUNDMÖTEN

Hundar som skäller och hänger i kopplet under promenaden ser vi nästan varje dag. De flesta av hundarna gör det för att de inte vet vad de ska göra – deras osäkerhet gör att de exploderar och helt plötsligt går de upp i falsett och gör utfall.

ANTIJAKT: HUNDAR SOM JAGAR ALLT

Har du en hund som sticker på allt? Vid minsta antydan till ett rdjur? Hare? Fågel? Katt? Ekorre? Löv? Bilar? Då är antijakt träning någonting för dig för att skapa en tryggare vardag där du har en inkallning och ett sätt att hantera dessa retningar tillsammans. Beskriv vad som hänt och hur du vill ha det med din hund ute i skogen och på promenaden så bokar vi en tid tillsammans.

Du och din hund är unik - det tänker jag alltid på!

Som uppfödare själv har jag äran att följa hundar från deras första andetag genom hela livet. 

Att jobba som hundtränare är mitt drömjobb och något jag verkligen lever för.